Wing Tsun hírek

2023NOV28

Szeminárium Egerben

A wing tsun kung fu értékei: beszélgetés a 10. mesterfokozattal rendelkező Máday Norberttel

A Magyar Wing Tsun Egyesület vezetője, a Kelet-Európai Wing Tsun Szövetség főinstruktora az egri Szent Imre Katolikus Általános Iskola tornatermében oktatta a tanítványokat, köztük Angliából és Lengyelországból érkezett harcművészeket. A kurzusról másik megszólalóként egri tanítványa, a 6. mesterfokozatú oktató, Szabó Csaba házigazdaként beszél.

2023NOV5

Budapesti szeminárium

A hétvégi budapesti szemináriumon Máday Sifu a tanítványoknak a legmagasabb szintű elmèleti és gyakorlati oktatást tartott.A rendezvény vizsgákkal záródott..Gratulálok a vizsgázó diákjaimnak,köztük Bogádi Lilónak aki 1.mesterfokozatot ért el!

2023OKT22

Si-jo Leung Ting Magyarországon

2023OKT22

Si-jo Leung Ting Magyarországon

2023JUL28

Nyáron is gyakorlunk

Várunk téged is

2023MAJ20

Harcművészek a határon túliakért kulturális és sportnap

2023MAR29

Nálunk járt az M4

2023FEB28

Téli tábor 2023

Ismét egy magas technikai szintű téli tábor Máday Sifu Nagymester Úr vezetésével, ahol a tanítványaim is részt vettek.🙂A szeminárium vizsgákkal zárult, ahol több tanítványom is sikeres vizsgát tett!!🙂🙂Gratulálok a vizsgázóknak!Kiemelném közülük Kiss Istvánt aki 55 évesen mesterjelölt fokozatot ért el!Alázattal, Hittel, Akarattal, Becsülettel az Ő korában is! Ez megmutatja a harcművészetünk közösségének a megtartó erejét is!🙂🙂"István bá: irány a következő állomás: mestervizsga🙂🙂"

2023JAN24

Gyere te is gyakorolni!

2023JAN16

Bemutató és tagfelvétel

2022DEC9

Egri hangok, Best FM

2022DEC8

Eger 30 éves évforduló

2022OKT15

Leung Ting Magyaroszágon

2022SZEP20

Bemutató és tagfelvétel a XIII kerületben 2022.09.20 -án 18:00-tól.

Bemutató és tagfelvétel a XIII kerületben 2022.09.20 -án 18:00-tól. Várunk mindenkit szeretettel.

2021SZEP2

A Budapest 13. kerületi edzések

A Budapest 13. kerületi edzések, a régi helyen, új időpontban kedden és pénteken 18:00 - 19:30 - ig. Mindenkit várunk szeretettel.

2020NOV7

Egri szeminárium

Az egri Wing Tsun szemináriumon si-fu Máday Norbert 9. fokozatú nagymester tapadó kezes technikákat oktatott. A szeminárium végén a diákok vizsgát tettek, köztük Szabó Csaba 6. mesterfokú oktató tanitványa is: Madácsi Attila 1. mesterfokozatot ért el. Gratulálunk a diákoknak a megszerzett fokozatukhoz.

2020OKT1

13 kerület helyszínváltozás

Ideiglenesen a 13. kerületi edzéseket a 9. kerületben hétfőn és szerdán 18:00-tól tartjuk. Minden érdeklődőt a kozponti edzőtermebe várunk

2020AUG17

Kecskeméti nyári tábor

Idén ismét megrendezésre került Kecskeméten a nemzetközi edzőtábor, ahol külföldi és magyar mesterek, oktatók és diákok közösen gyakoroltak. A tábor mestervizsgákkal zárult, ahol Szabó Csaba 6. mesterfokú instruktor, klubvezető oktató diákja Várallay Gergely 3. mesterfokra vizsgázott. Ezúton is gratulálunk neki.

2020FEB16

Téli tábor

A 2020-as Téli Táborban si-fu Máday Norbert 9. fokozatú nagymester chi-sau tapadó kezes technikákat oktatott. A szeminárium végén a diákok vizsgát tettek, köztük Szabó Csaba 6. mesterfokú oktató tanitványa is: Hódós Ervin 3. mesterfokozatot ért el. Gratulálunk a diákoknak a megszerzett fokozatukhoz.

2019NOV18

Budapesti szeminárium

Az öszi budapesti megyei Wing Tsun szemináriumon si-fu Máday Norbert 9. fokozatú nagymester a kezdőknek ezúttal önvédelmi, a haladónak tapadó kezes technikákat oktatott. A szeminárium végén a diákok vizsgát tettek, köztük Szabó Csaba 6. mesterfokú oktató tanitványa is: dr Beke Anna 1. mesterfokozatot ért el. Gratulálunk a diákoknak a megszerzett fokozatukhoz.

2019AUG14

Kecskeméti nyári tábor

Idén ismét megrendezésre került Kecskeméten a nemzetközi edzőtábor, ahol külföldi és magyar mesterek, oktatók és diákok közösen gyakoroltak. A résztvevők (6-82 évig) sifu Máday Norbert nagymestertől elméleti és szakmai továbbképzésben részesültek. A tábor mestervizsgákkal zárult, ahol Szabó Csaba 6. mesterfokú instruktor, klubvezető oktató diákjai is vizsgáztak. Ezúton is gratulálunk nekik.

A fényképen balról jobbra:

Somogyi Előd 1. mesterfok,Szabó Csaba 6. mesterfok, Nagy Norbert 1. mesterfok, és a budapesti diákok

2019MAR30

Budapesti szeminárium

A tavaszi budapesti megyei szemináriumon si-fu Máday Norbert 9. nagymester a Wing Tsun leghaladottabb technikáit oktatta. A szeminárium végén a diákok és a mesterek is vizsgát tettek le, köztük Szabó Csaba 6. mesterfokú oktató tanitványai is: Kapitány András 4. mesterfokozatra és Csernák Dániel 3.mesterfokozatra vizsgázott. Gratulálunk a diákoknak és a mestereknek a megszerzett fokozatukhoz.

2018AUG11

Kecskeméti nyári tábor

Idén ismét megrendezésre került Kecskeméten a nemzetközi edzőtábor, ahol külföldi és magyar mesterek, oktatók és diákok közösen gyakoroltak. A résztvevők (6-82 évig) sifu Máday Norbert nagymestertől elméleti és szakmai továbbképzésben részesültek. A tábor mestervizsgákkal zárult, ahol Szabó Csaba 6. mesterfokú instruktor, klubvezető oktató diákjai közül Szőllős Judit 1. mesterfokra vizsgázott, ezúton is gratulálunk neki.

2018MAR11

Budapest szeminárium, sikeres mestervizsgák

A tavaszi Budapesti területi szemináriumon si-fu Máday Norbert 9. nagymester a chi-sau tapadós kezes gyakorlatokat tanította a diákoknak. A szeminárium vizsgákkal zárult, ahol dr Müller Tibor első mesterfokra vizsgázott. Gratulálunk neki.

2017AUG15

Kecskeméti nyári tábor

Idén ismét megrendezésre került Kecskeméten a nemzetközi edzőtábor, ahol külföldi és magyar mesterek, oktatók és diákok közösen gyakoroltak. A résztvevők (6-82 évig) sifu Máday Norbert nagymestertől elméleti és szakmai továbbképzésben részesültek. A tábor mestervizsgákkal zárult, ahol Szabó Csaba 6. mesterfokú instruktor, klubvezető oktató diákjai is vizsgáztak. Ezúton is gratulálunk nekik.

A fényképen balról jobbra:

Kapitány András 3. mesterfok, Szepesi Szabolcs 2. mesterfok, Szepesi Balázs 2. mesterfok, Szabó Csaba 6. mesterfok, sifu Máday Norbert nagymester (9. mesterfok), Szöllösi Judit, Csernák Dániel 2. mesterfok, Papp Beatrix 3. mesterfok, Borbás Bálint 3. mesterfok.

A fényképen Máday Norbert nagymester, Szabó Csaba oktató és a budapesti diákok

2017APR1

Budapest szeminárium, sikeres mestervizsgák

A tavaszi Budapesti területi szemináriumon si-fu Máday Norbert 9. nagymester a chi-sau tapadós kezes gyakorlatokat tanította a diákoknak. A szeminárium vizsgákkal zárult, ahol Farkas István és Szatmári Zoltán második mesterfokra vizsgázott. Gratulálunk nekik.

2017FEB19

Szabó Csaba si-hing 6. mesterfokozat

2017FEB19

Orfűi téli tábor

A Orfüi téli táborban si-fu Máday Norbert 9. nagymester a három formagyakorlat elméleti és gyakorlati alaklmazásait tanította. A tábor végen Mezny Balázs második mesterfokra, és Csernák Dániel első mesterfokozatra vizsgázott. Gratulálunk nekik.

2017JAN6

Első hónap ingyenes

Ha új év, akkor új fogadalmak. Itt a lehetőség, próbáld ki magad, és hogy a döntésed segitsük, az első hónap most ingyenes.

A részvétel regisztrációhoz kötött

2016AUG12

Kecskeméti edzőtábor

Lett, litván, észt, lengyel és magyar kungfu testvérek közösen gyakoroltak egy héten át a nemzetközi Wing Tsun táborban Kecskeméten. A résztvevők ( 8 -tól 63 évig) sifu Máday Norbert nagymestertől elméleti és szakmai továbbképzésben részesültek. A tábor végén 3 tanítványunk sikeres mestervizsgát tett.

2016MAJ8

Wing Tsun Tavaszi napok

A “Harcművészek a határon túliakért” rendezvény követően kezdődött a Wing Tsun tavaszi napok szeminárium, ahol a diákok a Wing Tsun kung-fu legmagasabb szintű technikáival- fabábú, katonai eszközös közelharc, és a földharc technikáival ismerkedhettek meg. Ezen a rendezvényen, dr. Simicskó István sikeres 5. mesterfokú vizsgát tett, mely nemzetközileg is elismert magas mesterfoknak minősül.


A képen balról jobbra:
Szabó Csaba 5. mesterfokú oktató, Máday Norbert nagymester, dr Simicskó István honvédelmi miniszter, Széll Gábor 8. mesterfokú oktató


dr Simicskó István és mestere Szabó Csaba 5. mesterfok


Szabó Csaba és tanítványai

2016MAJ7

Harcművészek a határon túliakért

Idén 6. alkalommal került megrendezésre a “Harcművészek a határon túliakért” rendezvény, melyet dr. Simicskó István honvédelmi miniszter – aki több mint 20 éve gyakorolja a Wing Tsunt - nyitotta meg. A rendezvény első részében a határon túli gyerekeket és kísérőiket, Máday Norbert nagymester, és dr. Simicskó István a Wing Tsun alapjaira tanította. A második részben a résztvevők a Magyar Szablyavívó Iskola bemutatóját láthatták, majd a magyar szablyavívás alapjait gyakorolták. A rendezvényt a Hadtörténeti múzeum meglátogatása zárta.

2016FEB17

Téli Tábor Orfűn

Orfűn, Pécstől 15 km-re si-fu Máday Norbert nagymester vezetésével első alkalommal rendezték meg a Wing Tsun téli tábort. A csütörtöktől vasárnap délelőttig tartó rendezvényen a siu-nim tau forma technikai értelmezései és elméleti koncepciói kerültek bemutatásra. A nagy sikerű tábor végen a résztvevők kezdő fokozattól mester fokozatig vizsgáztak. Ezúton is külön gratulálunk Hubert Norbert 4. illetve Pusztai Csaba 4. mesterfokozatának..

2015AUG14

Nemzetközi Wing Tsun tábor Kecskemét

Idén is részt vettek diákjaink a kecskeméti nemzetközi Wing Tsun táborban, amelyet Máday norbert nagymester vezetett. A tréningeken a tanulók a Chum-kiu haladó formagyakorlat és a chi-sau tapadókezes technikákat gyakoroltak. Az egyhetes tábor végén mindenki sikeres vizsgát tett.

2015JUL19

Balatoni tábor

Idén is részt vettek diákjaink a Balatoni táborban, amelyet Máday norbert nagymester vezetett. A tréningeken a tanulók a Chum-kiu haladó formagyakorlat és a chi-sau tapadókezes technikákat gyakoroltak. Az egyhetes tábor végén mindenki sikeres vizsgát tett.

2015APR7

Dr. Simicskó István köszöntő levele.

Dr. Simicskó István Sportért és Ifjúságért felelős államtitkár köszöntő levele.

2015APR3

Sihan Furkó Kálmán gratulációja

Sihan Furkó Kálmán gratulációja, Máday Norbert 9. fokozatú Wing Tsun nagymesternek, aki 30 éve oktatja a Wing Tsun Kung Fu-t Kelet-Európában (E.E.W.T.O.).

2015MAR31

Köszöntő - Dr. Polyák József 9. DAN karate mester

Sifu Máday Norbertet még tizenhét éves kora óta ismerem, az akkor még rendkívül fiatal, a harcművészetekért rajongó fiatalember a szemem láttára nőtt fel és vált az egész világon elismert szakértővé! Az elmúlt évtizedekben a munkám révén a világ számos pontján járva tapasztaltam, hogy Máday Norbert nevét a legnagyobb elismeréssel említik szakmai körökben. Ez nem csupán Európában van így, hanem a tengerentúlon, és ami a legfontosabb a kung fu hazájában, Kínában is! Számomra nagyon fontosak az alapvető emberi értékek, életem során mindig olyan emberek barátságát kerestem, akik hozzá hasonlóan mindenekelőtt emberként bizonyítanak választott szakmájuktól, származásuktól, vagy akár a társadalomban betöltött szerepüktől, pozíciójuktól függetlenül. Norbi- és itt engedjék meg, hogy így nevezzem őt, ahogy mindig is szólítom- nagymesterré válásának útján mindvégig megmaradt annak az érdeklődő, tisztaszívű tanítványnak, mint amilyennek első találkozásunkkor megismertem! Becsületes, nyílt, egyenes, szókimondó ember, aki a vállalt útján úgy ment végig, hogy soha nem feledte honnan indult, az esetleges kudarcok sosem tántorították el. A sikerek, a kétségtelen eredmények pedig nem változtatták meg! Tisztelem, mert becsületes, mert amit tanít, a Wing Tsun kung fut a legmagasabb szinten műveli! Ugyanakkor az elmúlt harminc év alatt felhalmozódott tudást át is tudja adni tanítványainak, mindvégig a klasszikus harcművész értékekhez való ragaszkodással! Talán ez az egyik legfontosabb dolog, hiszen a mestert a tanítványai teszik mesterré! Örülök a barátságának és hogy szakmailag is közel állunk egymáshoz! Szeretem, mintha a saját gyermekem lenne! Tiszta szívből gratulálok az elmúlt harminc évhez és minden jót az elkövetkezőkhöz! OSU! Dr. Polyák József 9.DAN karate mester

2014SZEP28

3. Budo és Küzdősport Gála

Részvételi rekord a 3. Budo és Küzdősport Gálán. A Terrorelhárítási Központ által szervezett eseményen a rendvédelmi dolgozók küzdöttek meg egymással. Az idei esemény díszvendége a négyszeres K1-világbajnok volt. A programban harcművészeti bemutató is szerepelt.

Négy stílus, négy tatami, három ring és háromszáznál több versenyző. A küzdősportgálán a rendvédelmi szervek hivatásos tagjai mérték össze tudásukat. A Terrorelhárítási Központ (TEK) harmadik alkalommal rendezte meg a versenyt. „Ezek az alakulatok akkor mennek ki, amikor nagy a baj, fegyveres a bűnöző, ellenáll a bűnöző, ott nem mindig a fegyverhasználatnak van helye, de a nagyon kemény rendőri fellépésnek, hogy megvédje magát, annak igen. Ez az ilyen oktatások nélkül elképzelhetetlen. Abban a személyvédelmi munkában, ahol elnökökre vigyázunk, egy támadás kivitelezése nem mindig fegyverrel kell, hogy megoldódjon, ott a közelharci elemek fontosak – és itt leginkább a dzsúdzsucuról beszélek, ami a TEK-ben az egyik ág –, de ha az ember eljut addig és átbillen azon az ágon, akkor viszont szükség van a full kontaktra, ezért van a másik ág a TEK-ben, a Karacs Attila által fémjelzett full kontakt K1 rendszerű oktatás” – mondta Hajdu János, a TEK főigazgatója.

A párharcok szüneteiben bemutatókkal szórakoztatták a közönséget. Az egyik fellépő a sportállamtitkár volt, aki a wing tsun kung fut űzi, és már a negyedik mesterfokozatnál tart. „Ez a harcművészeti irányzat egyértelműen az ellenfél gyenge pontját célozza meg, tehát a gyenge pontjaira irányul a támadás, rendkívül gyors, ez látható is volt a bemutatón, és ez meglepetésszerűvé tud válni, hogyha az ellenfél erre nincs felkészülve. Természetesen én nem azért csinálom, hogy ezt bárkinek is kötelezővé tegyem, én huszon-egynéhány évvel ezelőtt ezzel a stílussal megismerkedtem, előtte karatéztam. Mindegyik harcművészet szép, jó, meg kell találni, ami az ember számára a saját egyéniségéhez, jelleméhez, fizikai képességeihez a legjobban illő” – mondta Simicskó István.

2014AUG16

Nemzetközi edzőtábor, Kecskemét

Lett, Litván, Észt, Lengyel és Magyar kungfu testvérek közösen gyakoroltak egy héten át. A résztvevők ( 8 -tól 63 évig) sifu Máday Norbert nagymestertől elméleti és szakmai továbbképzésben részesültek

2014APR15

Rendészeti és katonai bemutató - Derecske

A Derecskei I. Rákóczi György Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium több mint 300 rendvédelmi és honvédelmi szakos hallgatója tartott közelharc bemutatót Si-Hing Szél Gábor vezetésével 2014. április 14-én a derecskei sportcsarnokban.

Si-Hing Szél Gábor

Képek a galériában
2013MAJ13

Harcművészek a határon túliakért

Harmadik alkaommal került megrendezésre a hétvégén a Harcművészek a határon túliakért elnevezéső rendezvény, budapesti Wing Tsun Kung-Fu egyesület szervezésében. Idén Aradról és a felvidéki Dunaradványból érkező gyerekek és fiatalok ismerkedhettek meg a harcművészetekkel, valamint a Hadtörténeti Múzeumban is látogatást tettek.

9s TV 2013 május, Harművészek a határon túliakért
2012OKT27

Máday Norbert dai Si-fu 9. mesterfok!

Minden diák szívből gratulál Si-Fu Máday Norbertnek a 9. mesterfokozat megszerzéséhez, és Si-Hing Széll Gábornak a 7. mesterszint eléréséhez!

Wing Tsun Kung-Fu Nagymestere

2012OKT25

Hazánkba látogatott a Wing Tsun Kung-Fu Nagymestere

Októberben nagy megtiszteltetés és öröm érte a hazai Wing Tsun Kung-fu közösséget, Magyarországra látogatott ugyanis a harcművészet Nagymestere, Dr. Leung Ting.

Wing Tsun Kung-Fu Nagymestere
2012JUL1

Egyhetes nyári tábor Siófokon!

Az M1 televízió riportja.

2011NOV4

Si-Jo Leung Ting Nagymester a Rendőrtiszti Főiskolán

Leung Ting Nagymester 2011. december 7-én Si-Fu Máday Norbert, kelet-európai főinstruktor és a vezető mesterek társaságában hivatalos látogatást tett a Rendőrtiszti Főiskolán, ahol a hallgatók tisztelgő sorfala előtt fogadta őket Prof. Dr. Molnár Miklós rektorhelyettes úr és Dr. Kiss Rita nemzetközi főreferens.Si-Jo Leung Ting Nagymester a Rendőrtiszti Főiskolán. Ezt követően a Rendőrtiszti Főiskola rektora, Prof. Dr. Sárkány István és Prof. Dr. Molnár Miklós rektorhelyettes urak vezetésével előadást tartottak Leung Ting Nagymesternek a Rendőrtiszti Főiskoláról. Prof. Dr. Sárkány István rektor úr elmondta, nagy megtiszteltetés egy ilyen magas fokozatú és híres nagymestert fogadniuk, majd emlékplakettet ajándékozott Leung Ting Nagymesternek és köszönetét fejezte ki a Rendőrtiszti Főiskolán végzett kiképzési munkáért. Si-Fu Máday Norbert vezetésével már második éve a Wing Tsun Kung Fu a rendőr hallgatók kiképzésében fontos szerepet tölt be.Leung Ting Nagymester egy különleges Wing Tsun DVD-vel ajándékozta meg a rektor urat, mely film anyag a Wing Tsun Kung Fu technikáinak a katonai és rendészeti közelharcban való alkalmazását mutatja be. Biztosította a rektor urat arról, az intézménnyel a továbbiakban is szívesen együttműködik szövetségünk.Prof. Dr. Sárkány István Úr és Leung Ting Nagymester kedélyes beszélgetést folytattak a Wing Tsun Kung Fu kiváló alkalmazhatóságáról nem csak a mindennapi rendőri munka, de a speciális feladatok területén is. Ez különösen fontos a mai, egyre durvuló világban, ahol már a rendőrtiszteket is atrocitás érheti. Az itt tanult Wing Tsun technikákat a rendőrtisztek nagyon jól tudják majd kamatoztatni szolgálatuk során, kiemelten fontos, hogy jogszerűen, kellő határozottsággal és szaktudással tudjanak fellépni a bűnözőkkel szemben.